De mens achter MailEffect is Philip Nijhof, de marketing professional Achterhoek en Twente. Sinds 2004 is met de opkomst van het internet is mijn interesse in de digitale mogelijkheden alleen maar gegroeid.

College of Multimedia Amsterdam

Philip Nijhof, eigenaar Maileffect Lichtenvoorde Achterhoek

Eerste toepassingen waren e-mail en het ontwikkelen van een eigen website voor mijn eigen bedrijf. Om meer betrokken te raken met webdesign en media heb ik in 2009-2011 succesvol de studie Multi Media Engineer afgerond aan het College of Multimedia in Amsterdam.

Sindsdien ben ik altijd direct of indirect betrokken geweest bij media activiteiten. Dit om bedrijf of product waarvoor ik gewerkt heb te promoten met de mogelijkheden die er zijn. Vooral afgelopen jaren groeide de wens om zelfstandig een website en e-mail marketing bedrijf op te zetten, met name voor het MKB en ZZP. Om daad bij woord te voegen is MailEffect opgericht op 15 mei 2020.

Ter verdere professionalisering is de internationaal erkende cursus Digital Marketing Professional gevolgd in 2020, wederom bij College of Multimedia te Amsterdam.

Met ingang van 10 februari 2021 ben ik gecertificeerd digital marketing professional. CDMP, een internationale erkenning uitgegeven door het Digital Marketing Institute in Ierland. Als lid van DMP blijf ik op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en kan alle trainingsupgrades blijven volgen.

Digital Marketing Professional certificate for Philip Nijhof
met ingang van 10-20-2021 gecertificeerd Digital Marketing Professional

Als u meer wilt weten over het Digital Markeing Institute, dan verwijs ik u graag door naar de website https://digitalmarketinginstitute.com/

De missie van MailEffect is om voor bereikbare, betaalbare marketing te kunnen leveren. De budgetten zijn in de regel beperkt en daarom is het van belang dat de kosten onder controle blijven.

Door mijn eigen ondernemersverleden sta ik dicht bij de zelfstandige ondernemer en is het directe contact de ideale manier van communicatie. Dus zoekt u een marketing professional Achterhoek en Twente, dan heeft u hem al gevonden.

Voor meer informatie over mijn dienstverlening klik hier