Website ontwerp met WordPress voor vanaf € 299

Maileffect ontwerpt samen met jou een website op basis van WordPress.

Voordelen van het bouwen met WordPress zijn:

  1. ruime keuze uit thema’s die passen bij jouw bedrijf of persoonlijke site
  2. regelmatige update, dus altijd bij de tijd
  3. gebruiksgemak
  4. veiligheid
  5. CMS (content management systeem) is mogelijk, dus zelf teksten en afbeeldingen toevoegen
  6. een blog maken
  7. zekerheid, (bijna) altijd online
  8. ruim aanbod van geschikte plug-ins

wat kost een WordPress website?

Een basis website ontwerp met WordPress voor vanaf € 299 exclusief BTW. De website wordt afgeleverd met maximaal 5 pagina’s. Meer kan altijd.

Elke extra 10 pagina’s meer kost € 75,00 exclusief BTW ofwel € 7,50 per pagina.

Een make-over van jouw website kan natuurlijk ook al vanaf €  99,00 excl. BTW weer een opgefriste site, mobiel vriendelijk en ontvang hierbij een gratis landingspagina om jouw nieuwe website te promoten.

Maileffect biedt naast het bouwen van de website altijd support als je een keer vast zit. De ontwikkelingen van bezoekers aantallen kun je altijd blijven volgen omdat een tracking code van Google Analytics wordt toegevoegd aan jouw website.

welk medium gebruikt bezoeker
Via welk apparaat komen jouw bezoekers binnen op je website?

Maileffect levert maandelijks of op verzoek eerder een rapport met de ontwikkelingen van jouw website. Welke pagina’s worden goed bezocht en welke minder, waar komen de bezoekers vandaan, welke internetbrowsers gebruiken ze en wordt er veel bezocht via desktop, tablet of mobiele telefoon.

WordPress biedt enorme keus aan thema’s

Daarnaast maak op verzoek website zonder WordPress zoals onderstaande voor A.R.G.A. Aircraft Research Group Achterhoek, een kleine club enthousiastelingen die zich bezig houden met het localiseren, opgraven en inventariseren van neergestorte vliegtuigen uit de Tweede Wereldoorlog in de Liemers en in de Achterhoek. Om de website te bezoeken klik op de foto.

Recent heeft Maileffect de bestaande de website van N.A. Schoonmaakbedrijf B.V. uit Nieuwegein een make-over gegeven. Om de website te bezoeken klik op de onderstaande foto.